Uterum

Hos oss behöver du inte tänka på standardmått utan du snickrar ditt uterum och vi tillverkar efter dina mått. Självklart har vi standardmått om så önskas.

Du kan få ditt uterum i olika utföranden allt från enkelglas och isolerglassystem till vinterträdgårdar.

Standardkulörer för inglasning är vitt och aluminium anodiserat men kan även fås i valfri RAL-kulör.

Enkelglas

Vi har två stycken system med enkelglas, ett med gummilist och ett där vi limmar in glaset. Båda håller hög klass på marknaden. Vi använder oss mest av fyra millimeter säkerhetsglas, men även av sex millimeter om så önskas.

Vi kan även erbjuda ett glas som håller lite bättre värden (K-Glas) och dessutom inte immar igen lika lätt. Vid balkonginglasning har detta glas blivit mycket populärt på senare år.

Isolerglas

Vi har tre stycken system med isolerglas, ett med 9 millimeter argonfyllning, ett med 17 millimeter fyllning och ett med 23 millimeter fyllning. De två senare systemen är komplett med karm och lås.

Isolerade system

Vi har fyra stycken system som är helisolerade med köldbryggor i alla profiler. Tre stycken klassiska med skjutdörr och ett med vikdörrar.

Något som blivit populärt till isoleringsglas är mellanglasspröjs i olika varianter. Fråga oss gärna, låt fantasin flöda!